Sticker actie voor Oh-bon ter promotie “shop lokaal “

De deelnemende handelaars herken je aan de sticker op de deur of etalage.

Woensdag ging schepen Orville Cottenie (N-VA) en de ambtenaar Lokale Economie Sylvianne De Sutter op pad met de eerste oh-bom sticker bij de kookwinkel op het dorp te Oosterzele.

In januari 2021 startte de gemeente Oosterzele met een gemeentelijke cadeaubon, de Oh-bon, om de lokale economie blijvend te ondersteunen. Ondertussen hebben ca. 65 lokale handelaars en ondernemers zich geregistreerd.

De Oh-bon koop je ofwel online via oh-bon.be of in het lokale verkooppunt (Bibliotheek Oosterzele, Stationsstraat 13, 9860 Oosterzele). Je hoeft de bon niet in één keer op te gebruiken, en je kan dezelfde cadeaubon bij meerdere handelaars gebruiken. Via de website kan je zelf checken welk bedrag er nog op je Oh-bon staat.

Voor bedrijven is de Oh-bon het ideale eindejaarsgeschenk voor het personeel. Met een Oh-Bon geef je je medewerker een leuk cadeau én je steunt er de lokale ondernemers mee. Naast een originele boodschap is het mogelijk het logo van je bedrijf kosteloos op de cadeaubon te plaatsen, geeft schepen Orville Cottenie nog mee.

Via:  oh-bon.be/bedrijven kan je online bestellen.

Nu komt de dienst Lokale Economie bij de deelnemende handelaars/ondernemers langs met een etalagesticker waardoor de zaak in het straatbeeld herkenbaar zal zijn als ‘Oh-bon handelaar’.

https://oh-bon.be/