Oosterzele: Filip Michiels laat zich vervangen door Kris Van Der Eecken op de gemeenteraad

wegens gezondheid reden

Filip zet een stap op zij en laat zicht vervangen door Kris Van Der Eecken, gezondheid sta op de eerste rij.

Mijn enthousiasme, gedrevenheid en vastberadenheid om mij voor de volle 100% in te zetten voor de projecten waarin ik geloof eisen een tol. Ook ik heb aan de lijve moeten ondervinden dat mijn energiebronnen van sociale gedrevenheid en een constructief politieke engagement niet onuitputtelijk zijn. Ik nam teveel hooi op mijn vork. Al even ben ik niet meer professioneel actief en verschijn ik minder in het publieke en sociale leven. Vertragen; mijn lichaam en geest opnieuw kracht geven en herstellen zijn nu prioritair.

Dat duurt langer dan ik zelf hoopte. Ik zal me daarom in de komende periode laten vervangen door collega’s.

  • Voor de gemeenteraad wordt Kris Van der Eecken mijn tijdelijk vervanger.
  • Guy De Smet zal zetelen in de commissie algemeen beleid.
  • Binnen de Politieraad zal Pascal Fermon me gedurende mijn afwezigheid vervangen.
  • Marina Bovyn wordt mijn vervanger in de Raad van Bestuur van AGB De Kluize.

Met dit bericht wil ik transparantie bieden over de ware toedracht van mijn afwezigheid. Vanuit mijn rol wil ik het thema van mentale gezondheid mee bespreekbaar maken.