Zottegemse Kunstendag voor Kinderen, morgen 21 november, geannuleerd

Helaas… Geen Kunstendag voor Kinderen, morgen 21 november. Lees meer over de kunstendag via deze link: Zottegem moedigt ‘kunstige’ kinderen aan

“De vrijetijdsdiensten van Zottegem (SABK, Jeugddienst, CC Zoetegem, Centrum voor Streekgeschiedenis en de Bib) zagen die tiende editie nochtans helemaal zitten”, klinkt het vanuit de stad Zottegem. “Samen hadden ze een leuk programma ineen geknutseld, netjes op maat van alle kinderen tot 12 jaar. Maar als het niet veilig of zonder zorgen kan, dan is er ook maar weinig feest aan, natuurlijk. Geen nood: we kieperen al die leuke ideeën niet zomaar overboord, maar stoppen ze alleen maar eventjes in de koelkast.  En volgend jaar, dan geven we er nog eens zo hard een lap op. Feest voor alle kindjes uit onze gemeente.”