Daniël toont een groot hart voor vzw Lucia

Sinterklaasevent in Landskouter

Driewerf hoera! De Sint, die vorig jaar door corona niet kon afzakken naar Landskouter, gaat op zaterdag 4 december om 14 u 30 alle kindjes graag ontvangen in het Gemeenschapscentrum IJzeren Hekken in Landskouter. En wat zijn de kinderen dolblij dat de Sint terug komt.
Daniël De Bruycker, de drijvende kracht achter het Sinterklaasevent, toont dit keer een groot hart voor vzw Lucia, een vereniging met de missie noodhulp te verlenen aan gezinnen met kleine kinderen en zwangere vrouwen die in schrijnende armoede leven. Lucia vzw biedt financiële steun aan gezinnen die het heel moeilijk hebben. Deze menslievende vereniging vindt dat elk kind recht heeft op een faire start. Daniël De Bruycker en zijn team willen bijdragen om deze kwetsbare gezinnen uit de probleemsituatie te halen. De alom geprezen Landskouternaar Daniël De Bruycker was jarenlang de champetter van de Ploegfeesten en de eerste keizer carnaval in Oosterzele. De opbrengst van het event gaat integraal naar Lucia vzw. Onder begeleiding van champetter Daniël zal de Sint eerst een rondrit maken in Landskouter om daarna vanaf 14 u 30 tot 18 u met heel plezier de kinderen, hun ouders, opa’s, oma’s,… verwelkomen in het GC IJzeren Hekken. En als dat geen goed nieuws is, alle brave kinderen krijgen uiteraard een geschenk. ‘We maken er met wafels en chocolademelk er een heel gezellig Sinterklaasfeest van’, glundert de immer goedgeluimde Daniël, die al zijn medewerkers heel dankbaar is. Er zullen tegen wel erg democratische prijzen diverse dranken te verkrijgen zijn. En ook de 80 – plussers worden niet vergeten. De goedheilig man brengt op zondag 5 december een huisbezoek bij de 80 – plussers. De Sint heeft wat in petto. Ouders die een tip hebben voor de Sint mogen die mededelen via mail of telefonisch aan de champetter via wim@de-vis.be, 09 / 362 56 10. (mvdv, foto’s ddl)