Je bent steeds welkom in Oosterzeelse wandelclub

Volop genieten in praatcafé

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw, die in 2022 zijn vijfendertigste jaargang instapt, pakte op zaterdag 20 november in Zaal De Kring in Balegem uit met een praatcafé. Veel leden en sympathisanten kwamen afgezakt naar De Kring. Volop genieten in het Praatcafé.
Je kon er kennis maken met de Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw die haar leden, kandidaat-leden, sympathisanten en de pers verwende met taart en koffie. En op de koop toe gratis. Een mooie attentie van de wandelclub voor haar leden en sympathisanten. Tot genoegen van het bestuur van WSV Land van Rhode vzw hebben veel leden hun lidmaatschap al vernieuwd voor het nieuwe wandelseizoen 2022.
We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. De wandelclub is een vereniging die na 34 jaar nog steeds springlevend is én nog altijd van aanpakken weet. Ook in coronatijden. Nieuwe leden zijn ten alle tijde welkom bij WSV Land van Rhode vzw. Wie interesse heeft, geeft een seintje aan voorzitter Erik Lievens, 0575 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be of secretaresse Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. De Oosterzeelse wandelclub speelt in de regio een belangrijke rol. De club blijft verder bouwen aan zijn ijzersterke reputatie. Het succesverhaal begint in 1987. De club telt momenteel zo’n 300 leden en organiseert praktisch elke maand een wandeltocht. Elke tocht zo’n duizend of meer wandelliefhebbers in goede banen leiden, dat wordt ook de nieuwe uitdaging in 2022.
De pioniers van de wandelclub, voorzitter Erik Lievens en Diana Scheirlinck, zijn vanaf het eerste uur tot nu in de weer voor hun hartsclub en geesteskind Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw. Ze weten zich gelukkig geruggensteund door bestuursleden Kris Van der Eecken, Etienne De Neve, Kim Cattoir en Erna De Backer en een schare trouwe medewerkers. Je vult graag je tijd in op een aangename manier dan ben je de geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van de Oosterzeelse wandelclub. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag wandelt moet lid worden van de Oosterzeelse wandelclub. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Leef langer! Wandel!
Op zaterdag 4 december 2021 organiseert de Oosterzeelse wandelclub zijn Wafelentocht. De wandelaars trekken hun schoenen aan voor 5, 10, 15, 18 of 22 km. Je kan starten tussen 8 u en 15 u. Inschrijven in De Appelaar (IZOO), Dorp 48 Oosterzele. Er is een rust-post in Zaal Heemkring, Kloosterstraat 13 in Moortsele. Er is voor iedereen een geschikt parcours uitgestippeld. Met de kinderen een korte wandeling? Dan is de 5 kilometer zeker iets voor jou en je gezin. De kriebels in de kuiten? Overtuigd? Wandel je fit. Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (mvdv, foto’s ddl).