CURIEUSE GESCHENKENBEURS GEANNULEERD!

Door het stijgend aantal besmettingen in Lierde en omliggende gemeenten, verhoogde opnames in de ziekenhuizen en het stijgend aantal opnames op intensieve zorgen, heeft het bestuur van Curieus Lierde na lang beraad uiteindelijk beslist haar “Geschenkenbeurs” op 11 en 12 december 2021 in OC De Lier te Lierde niet te laten doorgaan. Hoewel ze snappen dat dit voor velen teleurstellend kan zijn, hopen ze dat iedereen de beslissing die ze nemen om hun normaliter toch iets ouder publiek en hun medewerkers te beschermen begrijpt .

Zoals men weet is het door de heropflakkering van het coronavirus van vitaal belang om sociaal contact te beperken en te voorkomen dat mensen in groepen bijeenkomen. Daarom hebben we, na lang beraad, de moeilijke beslissing genomen om onze Curieus Geschenkenbeurs 2021 te annuleren.” wist Curieus secretaris Bert Wastyn te vertellen.

“Hoewel we snappen dat dit voor velen en vooral dan voor de exposanten teleurstellend kan zijn hopen we dat iedereen de beslissing die we nemen om iedereen veilig te houden kan begrijpen. Laat ons hopen dat er volgend jaar een “nieuw normaal” is waarbinnen het wel weer lukt om onze geschenkenbeurs te organiseren.” voegde Curieus voorzitter Stijn Van der Bruggen er nog aan toe.