Leerlingen bouwen huis van de Sint na

De leerlingen van De Vlinder in Velzeke hebben besloten om het huis van de Sint na te bouwen. Het zal voorgesteld worden tijdens de opendeurdag van de school op zaterdag 4 december.

“Vandaag klopte ‘Piet’ op de deur van onze klassen, gooide chocolademunten naar binnen en ook een puzzelstuk in elke klas. Maar niet zomaar een puzzelstuk, nee, het was een stuk van een brief van de Sint”, aldus juf Lieselotte. “We legden alle puzzelstukjes samen. Daarin vertelt hij over zijn probleem : het huis van de Sint is dicht en nu zoekt Sint een nieuwe plek om te slapen. Dus hebben we hier op De Vlinder besloten om aan de slag te gaan en voor de Sint een huis na te bouwen binnen onze schoolmuren!! Zo kan de goede Sint zijn werk toch verderzetten en onze lieve schatten snoep en speelgoed bezorgen!”

“Op 4 december, is er opendeurdag op onze school van 10u tot 13u. Nieuwe, toekomstige kleuters, kunnen dan onze klassen bezoeken en ook op ontdekking gaan in ons huis van de Sint. De Sint zal hen zeker niet vergeten ! Bel ( 0472/802 727) of mail ( directie@schoolvelzeke.be) zeker voor een bezoekje aan onze school, De
Vlinder. Zo kan de Sint jullie geschenkje klaarzetten in zijn tijdelijke huis!”