Adriaan Van Den Hoof strijkt neer in GC De Kluize

‘t Zal schoon zijn als het af is’

Voor een zalige cabaret- en humorvoorstelling ben je op donderdag 16 december om 20 u in GC De KLuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij het Kluize-team krijg je een unieke kans om te kijken naar Adriaan Van Den Hoof, die grasduint door zijn verzameld werk. Zeg maar een terugblik. De pittige Adriaan maakt cabaret met een grote C. Zeker weten, dat zijn  cabaretvoorstelling ‘t Zal schoon zijn als het af is’ een sterke voorstelling wordt. Een heerlijk humoravondje wacht. Komen kijken is de boodschap.
Voor zijn cabaretvoorstelling kan Adriaan alweer rekenen op muzikant en trouwe vriend Tom ‘Pele’ Peeters. Dartelend gaat Van Den Hoof door het leven, de dag plukkend, swingend.
Welke scenes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou hij nu anders aanpakken? Je krijgt het te horen in GC De Kluize. Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf nu eigenlijk allemaal van? In ‘t Zal schoon zijn als het af is’ gaat hij op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten en die aanstekelijke lachkrampen die hem al jarenlang zo kenmerken. Er is plaats voor humor, zang, vertellingen. Adriaan Van Den Hoof zal in GC De Kluize veel energie steken in zijn show. Kom dat zien!. Tickets kosten 24, 23, 22, 21 en 20 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (mvdv, foto ddl)