SV Sint-Antelinks en Sinterklaas slaan de handen in elkaar!

S.V. Sint-Antelinks en Sinterklaas hebben de afgelopen weken samengewerkt om alle kinderen van gezinnen uit Herzele die het financieel moeilijk hebben een Sinterklaascadeau te bezorgen. Er werden meer dan 100 geschenkpakketjes uitgedeeld door Sint en Piet, want Sinterklaas, die kent geen armoede!

De Coronacrisis houdt ons nog steeds in een houdgreep en de maand december is traditioneel een donkere periode voor veel mensen. Met dit initiatief hoopt de club dat ze toch voor een lichtpuntje te hebben gezorgd voor sommige ouders en hun kinderen.

“Met onze Sinterklaas-actie proberen we een maatschappelijke bijdrage te leveren en toch de lokale verankering met mensen uit onze eigen gemeente te behouden.”

Mandy Mathijs, initiatiefneemster van “Zonder honger naar bed” uit Herzele reageerde gelukkig op het initiatief van de club, “Er zijn geen woorden voor. Alle mensen van S.V. Sint-Antelinks hebben het hart op de juiste plaats!”

“Elk kind verdient een bezoekje van Sinterklaas!”

“Ook in het amateurvoetbal zorgt Corona voor diepe wonden, de inkomsten vielen sterk terug, steunmaatregelen bleven beperkt ondanks dat de vaste kosten bleven doorlopen. Gelukkig kan onze club rekenen op trouwe sponsors die onze club een warm hart toedragen.”

“Ook voor dit initiatief vonden we onmiddellijk steun bij enkele trouwe partners van onze club, Discount Sonck, Dranken Pede & Hofman Sport zorgden samen met de club voor een mooi geschenk voor de kinderen uit Herzele. Bakkerij Van Hecke zette zich ook mee achter het initiatief en bezorgde aan Sinterklaas gratis koffiekoeken voor de ouders en hun kids.”

“We zijn meer dan enkel een voetbalclub, we zijn een echte familieclub en dat maakt de band tussen mijn spelers, trainers, vrijwilligers, sponsors en de supporters zo sterk. Dat maakt van mij een gelukkige en fiere voorzitter”, aldus Eddy Van Der Haegen.