Cadeaubon ‘Graag Geraardsbergen’ al meer dan 3.300 keer aangekocht

Wedstrijd in december: wie een bon koopt, kan er zelf eentje van €50 winnen


Geraardsbergen. Sinds de lancering op 7 december vorig jaar is de cadeaubon #GraagGeraardsbergen al meer dan 3.300 keer aangekocht. De populariteit van de digitale bon is te danken aan zijn gebruiksgemak en aan het feit dat je hem bij zo’n 100 lokale handelaars kan inruilen. Aan de bon wordt dit jaar een leuke eindejaarsactie gekoppeld: uit alle bonnen die in december worden gekocht worden 5 gelukkigen getrokken die zelf een bon van €50 winnen. 

Tijdens de coronacrisis hebben veel mensen het lokaal winkelen in het hart gesloten. De cadeaubon #GraagGeraardsbergen sluit daar mooi bij aan. Wie de bon koopt – voor zichtzelf of iemand anders – geeft niet enkel een waardevol geschenk maar steunt ook de handelaars uit de eigen stad. Het opzet sloeg het voorbije jaar alvast aan: meer dan 3.300 cadeaubonnen gingen over de digitale toonbank. Ook het aantal handelaars die de bon aanvaarden, blijft stijgen. Vandaag kan je bij 96 lokale handelaars de bon omruilen. Zij zijn verspreid over Groot-Geraardsbergen (dus inclusief deelgemeenten) en heel divers: eetgelegenheden, buurtwinkels, kledingwinkels, bakkers, beenhouwers, traiteurs, kappers, schoonheidsspecialisten…

De volledige lijst van handelaars is te vinden op https://shop.kivalo.be/geraardsbergen/.
Via dezelfde site kan de bon digitaal worden aangekocht.

Winnende bon
Wie dit jaar de #GraagGeraardsbergen bon onder de kerstboom wil leggen en er tussen 1 en 31 december 2021 eentje koopt, maakt kans op een leuke prijs. Vijf winnaars winnen namelijk een cadeaubon #GraagGeraardsbergen van 50 euro.

 

X