© KSV Fanpage

Topper tegen Borsbeke: KSV Sottegem wil verkeersinfarct vermijden en geeft tips

KSV Sottegem doet het dit seizoen bijzonder goed in tweede provinciale B, lees meer via deze link, en prijkt op de eerste plaats. Hierdoor wordt veel volk verwacht voor de topper tegen de nummer twee in de ranking Borsbeke die komende zaterdag 11 december wordt gespeeld in de KSV-thuishaven aan de Kloosterstraat in Erwetegem. Het bestuur geeft enkele tips om een eventueel verkeersinfarct te vermijden.

“Het wordt moeilijk inschatten voor het bestuur wat te verwachten”, zegt voorzitter Didier De Baere. In alle geval enkele richtlijnen en adviezen: Op de hele site is CST van toepassing. Zorg dus dat je bij de inkom de app of een gedrukte versie van de QR-code bij de hand hebt, evenals een ID-bewijs. Kom op tijd (indien het weer het toelaat) met de fiets of laat je voeren. Je driver weet dat je sowieso om 23u buiten staat. Lukt dit niet en kom je zelf met de wagen, carpool zoveel als mogelijk. De parking on site zal door de weersomstandigheden beperkt zijn en waarschijnlijk op een vroeg uur het bord “volzet” tonen.”

“Alternatieve parkings: Kerk Erwetegem : 22 plaatsen, Kloosterstraat richting Brakel (weerszijden rijweg), Klooster Erwetegem en Zonneheuvel : 25-tal plaatsen, Kerk Godveerdegem : 20 plaatsen Parking Lelie (voorbij woonsite De Bron en Lelie-woonwijk) Voor deze laatste twee kan u aan de kerk van Godveerdegem schuin oversteken en de terreinen (zoals in de jaren 60) te voet via de Moelde bereiken. Wij openen daar een tweede inkomkassa. Alvast bedankt voor jullie komst in deze onzekere tijden en hopelijk gaan we echte kraker tegemoet.”

X