KSV Sottegem domineert maar verliest topper tegen KVC De Toekomst Borsbeke. Liefst 600 supporters!

De topper van leider in tweede provinciale B KSV Sottegem tegen eerste achtervolger KVC De Toekomst Borsbeke lokte zaterdagavond liefst 600 supporters naar Erwetegem. Naar de thuishaven van KSV aan de Kloosterstraat.

Wie net voor de aftrap nog een parkeerplaats zocht op het terrein was eraan voor de moeite want de parkeerplaatsen naast het terrein waren al snel volzet en dienden zo afgesloten te worden. Onder de liefst 600 aanwezigen veel supporters van beide ploegen en die hadden er al onmiddellijk schik in. Die van KSV overstemden gewoontegetrouw hun collega’s van de bezoekers. Als supporters van de ploeg die terecht leider was hadden ze daar meer dan recht op. Het spel maken tegen de uitgekookte, sterke ploeg van KVC Borsbeke lukte echter niet en al snel resulteerde dat in 2 vlijmscherpe counters. 0-2 aan de rust zo en alhoewel de neutrale toeschouwer het daar niet mee eens was, resulteerde die gevleide voorsprong tot een 1-2 overwinning na 90 minuten. KSV moet na de overwinning van de ‘zebra’s’ zijn leidersplaats afstaan.