Zottegem Winkelcentrum: alle 224 gelukkige winnaars

Door vzw Zottegem Winkelcentrum werd onlangs voor de vijfde keer een speciale najaarsactie op touw gezet. Ter gelegenheid van deze eerste jubileumeditie werd die actie in een nieuw kleedje gestoken en voorzag de organiserende handelaarsvereniging ook een prijzenpot van liefst 22.400 euro in de vorm van 224 waardebonnen van 100 euro. Om hiervoor in aanmerking te komen, moest men in de loop van de maand oktober aan de hand van een spaarkaart zes stempels verzamelen bij evenveel verschillende winkeliers (66 handelaars namen deel aan de actie). Uit de honderden ingediende spaarkaarten werden de volgende 224 gelukkige winnaars uitgeloot die uitgenodigd werden om voorbije zaterdag 11 december hun prijs/waardebon te komen afhalen.

Ziehier hun namen:

Arlette Ardijns, Arabelle Arents, Ariane Arents, Paul Baele, Ann Baeyens, Monika Baeyens, Yvette Beerens , Stefanie Beerens-De Loor, Laura Bekaert, Tamara Blommaert, Lauretta Boelaert, Rita Bogaert, Barbara Bossuyt, Katrijn Boumon, Didier Bovijn, Lieve Brackman, Sabine Brackman, Machteld Brepoels, Kathleen Breye, Bart Briels, Joris Caekebeke, Ann Campens, Renée Carryn, Katrien Catteeuw, Birgit Clarisse, Freddy Coessens, Sabine Coessens, Caroline Coolens, Gert Coppens, Stephanie Coppens, Marc Costers, Karine De Backer, Sandra De Backer, Katelijn De Beer, Ellen De Blanc, Evi De Bock, Margareta De Bock, Hubert De Buysser, Hadewijch De Clercq, Brigitta De Cock, Sabien De Coene, Ellen De Corte, Joseph De Corte, Nele De Corte, Sonja De Court, Ilse De Groote, Jenny De Groote, Lydiane De Groote, Jannah De Jonge, David De Loor, Rudy De Meyere, Sofie De Moor, Miranda De Mulder, Bea De Noyette, Dyllis De Pessemier, Evelien De Ridder, Hannah De Rouck, Conny De Ruyver, Walter De Ruyver, Anneleen De Smet, Carine De Stercke, Lydia De Stercke, Rita De Sutter, Carla De Tandt, Lore De Troyer, Katrijn De Vlaminck, Julie De Vleeschauwer, Caroline De Vos, Chantal De Witte, Livine De Witte, Kathelijne De Zutter, Christine Dekeyser, Kurt Delaurier, Marieke Demetter, Veerle Demey, Olga Demonty, Marie-Christine Denijs, Leslie Depessemier, Nadine Deschampheleire, Brecht Desplenter, Gracienne Devenyns, Katrien De Vleeschouwer, Lutgarde D’Hauwers, Nathalie D’Hauwers, Myriam D’Hondt, Xanthippe D’Hondt, Barbara Diependaele, Marleen Dierick, Stefan Eeckhout, Viviane Eeckhout, Brecht Embo, Mieke Evenepoel, Anneleen Flamand, Katrien Flamand, Yuli Fonteyne, Eleane Gabriels, Dorien Geeroms, Nancy Goessens, Marc Goeteyn, Paul Gordebeke, Nicole Haezebaut, Jeannina Hendrickx, Martine Heuleu, Pieter Hijsselinckx, Mark Holvoet, Djoenja Iemans, Wendy Jabob, Sylvie Krick, Charlotte Lammens, Kathleen Lannau, Veerle Lauwaert, Roos Limpens, Christine Lion, Bernard Magerman, Anneleen Meerpoel, Liesbeth Meulenijzer, Viviane Meurisse, Edgard Michiels, Marielene Minnaert, Antonella Misson, Nadine Monie, Sven Mornie, Anne-Marie Mussche, Marlène Mussche, Stijn Nauts, Jacqueline Neckebroek, Patricia Ockerman, Gino Pattyn, Linda Pede, Luc Petit, Nadine Petrus, Jeroen Pevenage, William Pieters, Birgit Piro, Marleen Poisson, Cindy Ponnet, Renate Ramsdam, Cindy Reyns, Rita Reynvoet, Dirk Saelens, Chris Schietecatte, Grim Schmid, Karine Schotte, Lydie Simoens, Maniola Spitaels, Marleen Stevens, Nadia Tavernier, Ingrid Torrekens, Marleen Van Acker, Marijke Van Audenhove, Jeroen Van Daele, Gerda Van Damme, Katrien Van Damme, Marleen Van Damme, Robin Van Damme, Stefanie Van de Kerckhove, Nicole Van de Steene, Christine Van De Velde, Vicky Van Delsen, Lydie Van

Den Berge, Martine Van Den Bossche, Rosanne Van Den Bossche, Saskia Van Den Bossche, Brigitte Van Den Broecke, Marie-Christine Van Den Daele, Irena Van Den Noortgaete, Carine Van Den Stock, Martine Van Der Biest, Annie Van Der Heyden, Martine Van Der Heyden, Marie-Jeanne Van der Mijnsbrugge, Christine Van Der Poorten, Britt Van Der Sijpt, Xander Van Der Sijpt, Herman Van Gansbeke, Paul Van Herpe, Els Van Imschoot, Kristof Van Lierde, Pierre Van Nieuwenhove, Willy Van Petegem, Martine Van Ruyskensvelde, Inge Van Snick, Daniël Van Steenberge, Carine Van Trappen, Linda Van Waeyenberghe, Luc Van Wijmeersch, Mieke Vanden Eeckhout, Fons Vandenberghe, Jef Vandenberghe, Jan Vandenbroucke, Jacqueline Vanderstock, Amy Vanderzwalmen, Carlos Vanommeslaeghe, Adinda Verheijen, Mieke Verheylesone, Martine Vermassen, Gert Versnick, Linda Wattez, Nona Wattez, Francine Wittenberg, Georgette Wittenberg en Geneviève Ysebaert.

X