Herzele verwent jongeren met pakketten

Lokaal bestuur Herzele heeft twee pakketten klaar voor haar jongste inwoners: het Grabbelpas-het-thuis-toe-pakket en pretblokpakket.

“Met het eerste pakket bieden we voor het tweede jaar op rij een alternatief voor de Grabbelpasactiviteiten die niet kunnen doorgaan”, weet schepen van Jeugd Benjamin Rogiers, “het tweede pakket is dan weer bedoeld om onze blokkende jongeren een hart onder de riem te steken tijdens deze stresserende periode.” 

Terwijl het pretblokpakket gratis wordt aangeboden, is het Grabbelpaspakket te koop aan 8 euro voor Grabbelpashouders en € 10 zonder Grabbelpas.
“In het Grabbel-pas-het-thuis-toe-pakket vind je voor elke dag een leuke activiteit”, aldus Fien Van Delsen en Laura Borloo van Jeugddienst Herzele. “Zo zitten er bijvoorbeeld knutselideetjes, kooktips en -materialen, gekke opdrachten, leuke gadgets en nog veel meer in.” 

“Kortom, kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens de Kerstvakantie! Bovendien kunnen ze zelfs enkele prijzen winnen!”, besluit schepen Benjamin Rogiers.

Beide pakketten zijn tot uiterlijk 30 december te bestellen.

Het Grabbel-pas-het-thuis-toe-pakket kan je bestellen via Ticketgang en het pretblokpakket kan je reserveren via het online afsprakensysteem.

Meer info:

https://www.herzele.be/Grabbelpas-het-thuis-toe-pakket

https://www.herzele.be/blokpakket