Snuffeldag op 22 januarie


Geraardsbergen. In GO! Centrum in de Buizemontstraat en kleuterschool Pieternel in de Baljuwstraat kan je op zaterdag 22 januari terecht voor een rondleiding op maat tijdens de snuffeldag. “We voorzien een rondleiding op maat en laten de ouders en leerlingen kennismaken met de klasleerkracht, de werking en de visie van de school”, zegt directeur Stijn Haegeman.

GO! Centrum en kleuterschool Pieternel zetten volop in op de open en groene speel- en leeromgeving, de ruime lokalen en een optimale begeleiding van élk kind. “Dankzij een sterk en gemotiveerd team brengen wij onderwijs op hoogstaand niveau. Elke leerling zich thuis laten voelen op de school vormt de basis om tot leren te komen”, licht directeur Stijn Haegeman toe. “De open en groene ruimte zorgt voor het nodige speel- en leerplezier. Zo werd er voor de kleuters een speel- en ontdekbos aangelegd. Een plek waar ontdekken en prikkelen centraal staat. Daarnaast zijn we ook gekend voor de uitstekende begeleiding van kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong en hebben we al meer dan tien jaar ervaring opgebouwd in onze begeleiding van hoogbegaafde leerlingen. In de klas worden de kinderen op vele vlakken uitgedaagd en daarnaast zetten we in de kangoeroeklas verder in op een positieve groeimindset en projectwerk.”

Een afspraak maken kan via mail naar info@bsgocentrum.be of op het nummer 054/41.22.74.