Kapsalon Très Belle en Café Plankierke zamelen 6000 euro in voor De Warmste Week.

 

Maandag is het normaal gezien rustdag in de Moortseelse handelszaken. Maar afgelopen maandag 20 december was dit echter niet zo. Met de slogan: ‘laat die haren knippen en kom enen drinken’ sloegen Kapsalon Très Belle en Café Plankierke die dag namelijk de handen in elkaar en werkten op hun vrije dag speciaal voor het goede doel. Ze haalden maar liefst 6000 euro op en overtroffen het bedrag van vorig jaar. Knap werk van beiden die de volledige opbrengst schenken aan De Warmste Week. Het Tramplein was maandag voor even omgetoverd tot het warmste plein.

Kapster Caroline en café uitbaters Kristof en Tania toonden op deze manier hun grote hart. Dit jaar was alles ten voordele van het OCMW Oosterzele en de twee rusthuizen OLV Ter Veldbloemen en de Zilverlinde. Met de opbrengst zullen kerstcadeautjes aangekocht worden voor de kindjes via het OCMW Oosterzele en het overige bedrag zal naar de twee rusthuizen gaan. Later zullen de beide organisatoren hiervan foto’s verspreiden via hun facebookpagina.

“Wat hebben we zalig geslapen. We waren stikkapot maar gingen slapen met een voldaan en warm gevoel. We zijn zo blij dat we dit samen terug hebben kunnen realiseren, een fijn gevoel blijft aan ons kleven,” aldus beide organisatoren.

Langs deze weg willen ze ook nog eens hun sponsors bedanken om de kosten te helpen dragen: Steffert Vanneste, Cieters, Soep Enzo-Homemade, Cavadir, Tuinen Deprez, Jeroen Vandevelde en Slagerij Gunther en Wendy. Alsook de mensen die een extra duit in het potje deden en natuurlijk niet te vergeten de vele vrijwilligers die instonden voor van alles en nog wat.

Caroline, Tania en Kristof mogen echt wel fier zijn op wat ze opnieuw bereikt hebben.