Merelbeke: Eurotuin en Aramark heropenen het populaire Tuinkaffee

Wie voortaan komt winkelen bij Eurotuin in Merelbeke kan er opnieuw even verpozen in het populaire Tuinkaffee. De ontmoetingsplek in het tuincenter sloot een tijdje geleden de deuren, maar intussen werd de plek weer opgefrist en heropend. Naast het gezellige interieur kunnen bezoekers er ook genieten van een vernieuwde menukaart. Dagverse gerechten met lokale ingrediënten staan centraal. Voor de uitbating van het Tuinkaffee bundelt Eurotuin de krachten met Aramark, een bekende speler in bedrijfscatering.

Het Tuinkaffee is alle dagen open van 9u tot 18u, behalve op dinsdag.Voor de uitbating van het restaurant is Aramark nog op zoek naar gemotiveerde mensen met horeca-ervaring. Wie op zoek is naar een flexi-job kan contact opnemen via hr@aramark.be