Zottegem: open of gesloten rond Kerst en Nieuwjaar?

POSTKANTOOR

Aan de vooravond van Kerstmis zullen de loketten in het postkantoor aan de Hoogstraat ’s namiddags niet opengaan. Op vrijdag 24 december kan men er dus alleen in de voormiddag (9u30 tot 12u30) terecht. Op vrijdag 31 december, daags vóór Nieuwjaar, blijven ze de hele dag dicht. Op de maandagen 27 december en 3 januari geldt de normale openingsregeling.

ZWEMBAD

Zoals gewoonlijk op feestdagen blijven de deuren van het zwembad Bevegemse Vijvers op Kerstmis en Nieuwjaar dicht maar ook telkens daags tevoren en op de dag erna, zijnde vrijdag 24/ zondag 26 december en vrijdag 31 december/zondag 2 januari, zal dit het geval zijn.

STADSBIBLIOTHEEK

Voorafgaand aan de feestdagen van Kerstmis en Nieuwjaar zal de stadsbibliotheek in het Kasteel van Egmont ook gesloten zijn op de vrijdagen 24 en 31 december. Op maandag 3 januari zal de bib evenmin toegankelijk zijn.

RECYCLAGEPARK

Ilva deelt mee dat alle recyclageparken zullen gesloten blijven op vrijdag 24 en zaterdag 25 december alsook op vrijdag 31 december en zaterdag 1 januari (maar dit is sowieso het geval op vrijdagen en feestdagen). De kantoren zullen op 24 en 31 december slechts tot 15 uur toegankelijk en telefonisch bereikbaar zijn.