AZ Sint-Elisabeth Zottegem versoepelt bezoekersregeling tussen Kerst en Nieuwjaar

Het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem past de bezoekregeling aan tussen Kerst en Nieuwjaar. Daarna is de beperkte bezoekersregeling opnieuw van kracht.

“De feestdagen zien er dit jaar opnieuw voor iedereen anders uit door corona. We begrijpen dat ook onze patiënten in deze periode, meer nog dan anders, nood hebben aan familie en hun naasten”, klinkt het vanuit het AZ Sint-Elisabeth. “Van donderdag 23 december tot en met zondag 2 januari wordt de bezoekregeling daarom tijdelijk aangepast: 1 bezoeker per patiënt, maximum 1 uur per dag en tussen 15 en 19 uur.  Vanaf maandag 3 januari 2022 geldt opnieuw de huidige bezoekregeling. We werken momenteel een duurzaam plan uit waarbij bezoek gecontroleerd en veilig toegelaten kan worden, rekening houdend met de situatie op dat moment en met het mentale welzijn van onze patiënten.”