Schepen Marleen Verdonck geef fakkel door aan Pieterjan Keymeulen

Pieterjan Keymeulen heeft de eed afgelegd als nieuwe schepen in het bestuur van Oosterzele. Hij volgt partijgenoot Marleen Verdonck op vanaf 1 januari.

Marleen werd 15 jaar geleden meteen verkozen als schepen en was dat 15 jaar onafgebroken, het is tijd om kansen te geven aan de jeugd. Ik heb een mooie politieke carrière als schepen en heel wat mooie zaken kunnen realiseren zoals het cultuurcentrum GC De Kluize, de gesubsidieerde kinderopvang, onze verkiezing als Fair Trade gemeente en als bijengemeente, ons klimaatplan en een sterke bibliotheek”, somt Marleen op. “Ik kon me echt vastbijten in een dossier en heb dit met hart en ziel gedaan”.

Pieterjan was al enkele jaren fractieleider van de partij in de gemeenteraad en wordt nu schepen. Marleen Verdonck neemt op haar beurt zijn plaats in als nieuwe fractieleider. Over de overdracht van haar mandaten op onder meer Cultuur, senioren, personeel en financiën wordt nog nagedacht.