Zottegems aanbod voor schoolvakanties 2022

Wie graag reeds plannen maakt voor de schoolvakanties in 2022 en op zoek is naar een vakantieactiviteit voor zijn/haar kinderen, moet zeker het uitgebreide programma en aanbod van de vrijetijdsdiensten van stad Zottegem raadplegen. Hiervoor werd opnieuw een brochure klaargestoomd waarin alle sportkampen en andere activiteiten die tijdens de vakantieperiodes 2022 zullen worden georganiseerd, in een handig overzicht gebundeld zijn. In tegenstelling met vorig jaar toen de brochure samen met het decembernummer van het Stedelijk Informatieblad bij iedere inwoner gratis in de bus viel, is dit boekje met het volledige aanbod nu online te bekijken via www.zottegem.be/vakantieaanbod-2022. Begin januari zal de brochure wel in alle Zottegemse scholen bedeeld worden.

Inschrijven voor een activiteit kan vanaf maandag 10 januari om 18 uur en gebeurt bij voorkeur online via webshop.zottegem.be. Voor ZIBO kan men op een later moment nog inschrijven; deze inschrijvingsdata worden apart voor elke vakantie meegedeeld. De stedelijke vrijetijdsdiensten (jeugddienst, speelpleinwerking, sportdienst, Grabbelpas, Huis van het Kind, ZIBO alsook CC Zoetegem en de bib die activiteiten op kindermaat aanbieden) staan ter beschikking voor meer inlichtingen. De nodige contactgegevens zijn terug te vinden in de vakantiebrochure.