Perfect cadeau voor late beslissers: fotoboek ‘Van Zottegem’

Het fotoboek ‘Van Zottegem’ van fotografe Els De Roeck is misschien wel het ideale eindejaarscadeau voor late beslissers.

Er staan 43 portretten in van mensen die één ding gemeen hebben: geboren, wonend of gewoond in Zottegem. “De selectie van modellen moest gevarieerd zijn, van bekende koppen tot iets minder bekende gezichten”, zegt Els. “Ik heb aan ieder van hen gevraagd een object mee te brengen, iets wat hen typeert,.. dat maakt het net uniek. Van Vespa tot baksteen, van gitaar tot wereldbol,… het was soms improviseren op het laatste moment maar dit levert meestal de beste foto’s op. Geen klassieke portretten maar een tikkeltje humor hier en daar,… daar hou ik van.”

Praktisch

Het zwart-wit fotoboek ‘Van Zottegem’ is te koop voor 29,90 euro en kan besteld worden via elsderoeck1@gmail.com (Gratis levering aan huis mogelijk)
en wordt eveneens te koop aangeboden bij boekhandel Uilespiegel (Hoogstraat 45, Zottegem).