Rotary Club Zottegem bezorgt minderbedeelden kerstmaaltijd

Rotary Club Zottegem heeft via Lichtpunt Zottegem 200 kerstmaaltijden voor minderbedeelden in Zottegem en omgeving.

Check vooraf zeker onderstaande link, en klik op links 

Serviceclubs blijven zich inzetten voor het goede doel…

“Lichtpunt Zottegem wil o.l.v. Dirk Everaert wil de mensen die het nodig hebben niet alleen een lekkere en gezonde maaltijd aanbieden, maar ook een mentale boost om de donkerste dagen van het jaar door te komen”, zegt de voorzitter van Rotary Club Zottegem Peter Van Audenhove. “Net als de vorige jaren kon ionze actie ook nu weer rekenen op de culinaire kunsten en de logistieke steun van Keurslager Glorieus en zijn team.”

Het was voorzitter Van Audenhove zelf die samen met de leden van de commissie ‘dienst aan de gemeenschap’, Yves Petit, Kurt Van de Meulebroucke en Frank De Pauw, de maaltijden bij Lichtpunt ging afzetten.

“Voor ons is de hartverwarmende dankbaarheid van de mensen de grootste motivator om dit te blijven doen” aldus Peter. “Steun aan de lokale gemeenschap hebben wij dan ook héél hoog in het vaandel staan. Samen met het permanent ter beschikking stellen van een bestelwagen voor de voedselbedeling, staat deze actie elk jaar weer opnieuw met een grote rode stip op onze activiteitenkalender genoteerd. Tot slot nog even vermelden dat er ook dit jaar weer een niet te versmaden extraatje was voorzien. Rotary clublid Luc De Clercq mocht in naam van zijn werkgever Le Pain Quotidien nog een lekker kerstbroodje schenken.”