GC De Kluize, een ideale plek op te studeren

Tot en met donderdag 27 januari 2022

GC De Kluize is er het hart van, het overlegcomité deelde de hardste klappen uit aan de cultuursector. Het wordt jammer genoeg tot 28 januari 2022 heel kil in de Oosterzeelse cultuurtempel. ‘Het valt ons heel zwaar’, zegt David De Landsheere namens het Kluize – team. Alweer een ijskoude douche voor de cultuursector. Het weegt zwaar op het gemoed van de cultuurliefhebbers. Hopelijk komt men snel op andere gedachten, het overlegcomité gaat begin januari de coronamaatregelen onder de loep houden. We begrijpen de beslissing niet om alles in de cultuursector dicht te gooien. 200 bezoekers in GC De Kluize, het werkt perfect. Een gemotiveerd Kluize – team dat veiligheid hoog in het vaandel voert. En na elk optreden blijde gezichten.

‘De beperkende maatregelen van het overlegcomité  verplichten ons om de deuren van de theaterzaal te sluiten. Dat betekent geenszins dat De Kluize zijn deuren tout court sluit. Net zoals dat de vorige zittijden al het geval was, openen we vanaf vrijdag 24 december 2021  onze deuren en bieden we de studerende jeugd graag een warme blokplek aan’, vervolgt David De Landsheere. Ben jij op zoek naar een plekje om te studeren? Je kunt opnieuw terecht in GC De Kluize, Sportstraat 3, in Scheldewindeke. Tijdens Nieuwjaarsblok (van vrijdag 24 december tot en met donderdag 27 januari) kan je er elke dag tussen 8 en 22 uur terecht in een coronaveilige studieruimte. In functie van de coronaveiligheid is het noodzakelijk een studieplek aan te vragen via deze link: https://outlook.office365.com/owa/calendar/StuderenOosterzele@oosterzele.be/bookings/s/R47WXpmRdUmG5CoppwrA1w2. Studenten registreren daarnaast ook hun aanwezigheid ter plekke in het logboek. De gemeente Oosterzele en het Kluizeteam wenst alle studenten veel succes met de studies. Maak Oosterzele fier met mooie resultaten. (mvdv, foto’s ddl).