Onderzoek is afgesloten na verdacht overlijden ( Hans De Moor) in Zwalm

Het Parket van Oost-Vlaanderen liet ons weten dat het onderzoek naar het verdacht overlijden van eind oktober 2021 is afgesloten. Het slachtoffer Hans De Moor werd in de traphal van een appartementsblok langs de Zuidlaan in comateuze toestand aangetroffen.

Het Parket van Oost-Vlaanderen  deelde ons het volgende mede: Frank Van De Sijpe pers en communicatie parket Oost-Vlaanderen: “We kunnen bevestigen dat het slachtoffer overleden is. In kader van het onderzoek zijn meerdere personen door de politie verhoord. Uit het onderzoek zijn echter geen elementen naar voor gekomen die zouden kunnen wijzen op de tussenkomst van derden. Het onderzoek werd inmiddels afgesloten.”

Zie archiefartikels NUUS

Man in comateuze toestand gevonden in traphal in Munkzwalm – NUUS

Zwalmnaar overleden aan verwondingen na verdachte val in traphal – NUUS