Ex-prof Tim Matthys giet eerste geutelingen in taverne ’t Hoekske in Elst

Tim Matthys, de gewezen profvoetballer van KV Mechelen goot zaterdag de eerste geutelingen in taverne ’t Hoekske in  de geutelingengemeente Elst. “Ik kende de geuteling al van in mijn jeugd in Zwalm en was er altijd gek van.  Momenteel woon ik in Zottegem.

Sportief was het laatste hoogtepunt in mijn profcarrière de bekerwinst op 1 mei 2019 tegen AA Gent  en het kampioen spelen met SK Munkzwalm.  Momenteel werk ik voor Anderlecht onder CEO Peter Verbeke in de scoutingscel.

De spelers van Anderlecht zullen deze week de geutelingen leren kennen want bij elke ploeg waar ik werkzaam was kon men proeven van deze streekspecialiteit. Dit was ook zo bij KV Mechelen en Mons.  Na het eten van geutelingen wonnen we meestal onze volgende wedstrijd.”

Onder het toeziend oog van Michel en Marleen  samen met dochter Louise werden er prachtige geutelingen gegoten. Michel:”Het geutelingenseizoen gaat zo van start tot begin maart. Weldra halen we ook de reuzen uit met Lodewijk van Geutelingen en Karolien de Dempelaere.”

Geutelingen kunnen worden besteld op de telnrs: 055 42 38 85 of 0496 36 24 28.

 

X