dames vgo oosterzele

Dames Voorwaarts Gijzel Oosterzele (2 de provinciale B) gaan resoluut voor de titel

Met 30 op 30 baas in alle facetten van het spel

Op vrijdagavond 11 februari is de thuiswedstrijd tegen KFC Juventus Schoonaarde voor de damesploeg van Voorwaarts Gijzel Oosterzele een gezondheidswandeling geworden: 7 – 0. Alstublieft. De damesploeg in 2 de provinciale B gaat resoluut voor de titel. Ja, het woord mag uitgesproken worden. Met 30 op 30,  83 goals, amper 2 goals geïncasseerd, de beste aanval, de beste verdediging in 2 B, mag men terecht de titel ambiëren. Wat de VGO – ploeg dit seizoen aan het neerzetten is, is fenomenaal. Los op kop. Met uitstekend voetbal, baas in alle facetten. Indrukwekkend om zien.
Je kan niet meer zeggen dat de damesploeg van Voorwaarts Gijzel Oosterzele géén titelkandidaat is? Het team toont maturiteit en intelligentie. Tegen Schoonaarde: inhoud, goesting, organisatie. Het VGO – bestuur en de entourage mogen fier zijn op de dames. Nog zes wedstrijden te gaan, met als hoogtepunt de thuiswedstrijd op vrijdagavond 25 februari (aftrap 20 u) tegen de nummer 2 in de rangschikking KVV Schelde Serskamp- Schellebelle (27 p.)
Tien zeges op rij. Met telkens een echte machtsontplooiing. De kwieke  damesploeg van VGO bezit veel offensieve kracht. Het kwam vrijdagavond in Hogeveld Oosterzele nog eens duidelijk tot uiting met 7 doelpunten.  Goals van uiteenlopende makelij: het repertoire wordt steeds uitgebreider.
De groepsgeest bij VGO is enorm. Veel lachen, de groepsgeest bij de dames is top, maar ze hebben ook veel kwaliteiten. Mentaal sterk. Gewoon elke keer willen winnen. Dames met de juiste ingesteldheid. En dat ze ook naast het veld heel goed overeenkomen. Die samenhorigheid, mooi toch. Voor mekaar door het vuur gaan. De damesploeg heeft nog een kleine weg af te leggen. De voorsprong in handen houden. Van match tot match leven. De machine loopt gesmeerd. We wijzen graag naar de uitstekende groepsmentaliteit bij de VGO – dames. Dat soort gedrag maakt dat VGO een sterk blok vormt. De toekomst oogt rooskleurig. Uitgaan van geloof in eigen kunnen. Wat het VGO – damesteam, met Naomi De Regge, Emily Mateo, Lea Van De Velde, Marieke Bizet, Jana Tomanski, Zoë Van Hecke, Anke Vermeulen, Fee Canoot, Evi Van Herreweghe, Justine Mestdagh, Shari Van Haesebroeck, Frauke De Bruycker, Anouk De Moor, Hana Marly, Louise D’Hondt, Yme Ost, Ode Vereecke, Hella Ahmed en Jolien Vander Elst, dit seizoen aan het presteren is, is echt straf. Dikke proficiat, dames. (mvdv, foto’s ddl)