Bestel de ‘speciallekes’ van KVV Windeke

Proef thuis de heerlijke gerechten

KVV Windeke zet in op veiligheid, er wordt op zaterdag 12 en zondag 13 maart NIET getafeld in GC De Kluize in Scheldewindeke. Je kan de maaltijden op zaterdag 12 maart tussen 16 en 18 u en op zondag 13 maart tussen 10 u en 12 u afhalen op het Marktplein Scheldewindeke of de maaltijden thuis laten leveren. Afhaal of leveren. Aan u de keuze.
Al wie KVV Windeke genegen is, kruist alvast zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 aan in zijn agenda. Je kan opnieuw voetbalclub KVV Windeke steunen. Varkenshaasje met peper- of champignonsaus, verse zalm met Oostendse visserssaus met groentjes, balletjes in tomatensaus , scampi diabolique, bestel de ‘speciallekes van KVV Windeke. Kies maar. Deelnemen kost 19 euro, kinderen smullen balletjes in tomatensaus tegen 10 euro. Alle gerechten worden volledig klaar gemaakt en zijn gemakkelijk op te warmen volgens de bijgeleverde instructies.
KVV Windeke wil graag je smaakpapillen prikkelen. Proef thuis de heerlijke smaken. Voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke maken er een erezaak van dat iedereen thuis zal kunnen genieten van een culinair eetfestijn. Steun je favoriete voetbalclub. Eenmaal KVV Windeke. Altijd KVV Windeke. Waar zwart – wit denken mag.
Kaarten zijn te verkrijgen bij alle (jeugd)spelers, trainers en bestuursleden. Er kan ook besteld worden via de webshop, www.kvvwindeke.be. (mvdv, foto’s ddl)