UPDATE – Vrouw gewond na spectaculair ongeval Meire Zottegem

Maandochtend raakte een vrouw gewond bij een spectaculair ongeval op de Meire in Zottegem. Haar wagen ging over de kop en ze moest door de brandweer uit haar voertuig bevrijd worden.

Het ongeval gebeurde rond 6 uur. De vrouw verloor de controle over haar voertuig – UPDATE naar eigen zeggen omdat ze moest uitwijken voor een bestelwagen die kwam aangereden – dat zo eerst tegen een geparkeerde wagen aanbotste, over de kop ging en daarna – UPDATE terug op de baan kwam en zo frontaal tegen de bestelwagen botste. Nadat de brandweer de vrouw uit haar hachelijke positie had bevrijd, werd ze overgebracht naar het ziekenhuis. De ravage na het ongeval was enorm met heel wat brokstukken die in het rond lagen. De drie voertuigen raakten zwaar beschadigd. UPDATE – de vrouw is intussen terug thuis en stelt het naar de omstandigheden goed.