Azaleaverkoop ten voordele van De Hoop Zottegem

Op 20 maart begint de meteorologische lente en voor wie zo vroeg mogelijk het lentegevoel ook in huis wil brengen of gewoon voor wie op zoek is naar een fleurig plantje voor op de vensterbank, is er de azaleaverkoop die van 14 tot 18 maart georganiseerd wordt door en ten voordele van De Hoop Zottegem. Deze kleinschalige, huiselijke voorziening die volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid, mag dit jaar reeds 15 kaarsjes uitblazen.

Sympathisanten die de werking van het dagcentrum (+ begeleid werken en wooncoaching) en de ondersteuning van de cliënten een duwtje in de rug willen geven, kunnen azalea’s aankopen tegen de prijs van 6 euro per stuk of 5 euro per stuk voor twee of meer plantjes. Bestellen kan in het dagcentrum zelf, telefonisch via 09 364 87 03, per e-mail naar azalea@dehoopzottegem.be of door middel van het bestelformulier op www.dehoopzottegem.be/azalea. De bestellingen kunnen dan afgehaald worden in het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan 1 (in de nieuwe wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth) in de loop van de week van maandag 14 tot vrijdag 18 maart, naar eigen keuze volgens afspraak bij bestelling.

X