‘Bolwerk’ wint quiz van Culturele Kring Land van Rode

Deelnemers beleven heerlijk avondje

De Culturele Kring Land van Rode blikt met veel voldoening terug op de vijfde editie van de quiz die knap georganiseerd werd in het Parochiecentrum in Balegem. Precies twaalf ploegen hebben deelgenomen aan de algemene quiz. Er werden vragen voorgeschoteld over sport, actualiteit, cultuur, politiek, wetenschap, TV en film, lokale weetjes, puzzels, foto’s,…Zeg maar, gevarieerde, ernstige maar ook ludieke vragen. Kortom, voor elk wat wils.
Het (gouden) team Bolwerk met Paul De Vos, Martine Van de Maele, Patrick Blocknueus, Cliff Vermeulen en Rita Verberckmoes ging op de vijfde editie van de quiz met de hoogste eer lopen. Het team behaalde 126 punten. The Chemical Brothers stranden op de tweede plaats met 120 punten, goed voor het zilver. Alzheimer en Co en The Dukes of Haesaert behaalden elk 114 punten. Maar om het met een cliché te zeggen, deelnemen aan de CKLvR is belangrijker dan winnen. Het bestuur van de Culturele Kring Land van Rode wil dan ook de andere teams Hulla Ballou, De Kanafipi’s, De Kabila’s, Pas Troel, De Sanseverias, De briekjes,
Oelemse steenezels, Quizniks van harte danken voor hun deelname. Traditiegetrouw werd de quiz met veel kennis van zaken opgesteld door CKLvR – breinen.
Het bleek nog maar eens, de CKLvR quiz bevordert het sociaal contact, warme vriendschap en blijkbaar denken de deelnemers daar ook zo over. De formule van CKLvR blijft werken. Er kwamen ook een aantal nieuwe gezichten opdagen. Hopelijk hebben ze nu voorgoed de ‘quizmicrobe’ te pakken. Alle deelnemers beleefden een heerlijke quizavond. Voor sfeer en gezelligheid een tien. Alle ploegen waren heel welkom op de CKLvR – quiz. ‘En nu op naar de zesde editie’, klinkt het hoopvol bij de Culturele Kring Land van Rode. (mvdv; foto’s ddl)