Nog zeven vacatures bij OCMW en stad Zottegem

In een eerder NUUS-bericht (zie via deze link) hebben wij recentelijk bericht over een twaalftal openstaande betrekkingen die bij de stad Zottegem moeten ingevuld worden, onder meer ter vervanging van personeelsleden aan wie op eigen verzoek ontslag wordt verleend of die pensioengerechtigd zijn. Aan die opsomming kunnen nog zeven vacatures toegevoegd worden.

Zo wil de stad ook overgaan tot de aanwerving van zowel een diensthoofd en als een deskundige medewerker voor de dienst burgerzaken, een verantwoordelijke voor de dienst interne en externe communicatie en een administratief medewerker voor de personeelsdienst (o.a. loonadministratie). Daarnaast is ook het OCMW op zoek naar drie nieuwe medewerkers: een ergotherapeut alsook een woonleefbegeleider en een hoofdverpleegkundige/teamcoach voor het Woon- en Zorgcentrum Egmont.

Solliciteren voor deze (alle zeven) voltijdse contractuele jobs kan tot uiterlijk zondag 20 maart e.k. Alle informatie over functie en profiel, aanbod en toelatingsvoorwaarden, selectieprocedure enz. is via www.zottegem.be/vacatures terug te vinden. De selectie gebeurt door het externe bureau CC Select uit Brussel (tel. 02 467 35 40, ook voor bijkomende inlichtingen).