if Federale politie

Update – Bram Willems (30) terug thuis bij ouders in Ninove

De op zaterdag 12 maart 2022 als vermist opgegeven Bram Willems (30) is veilig en wel terug thuis. Het Laatste Nieuws meldt dat hij vrijdag thuis kwam bij zijn ouders in Appelterre, Ninove

Op zaterdag 12 maart 2022, omstreeks 20 uur, werd de 30-jarige Bram Willems voor het laatst gezien aan zijn woning in de Anderenbroek in Haaltert. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.. Bram is 1m90 lang en normaal gebouwd. Hij heeft bruinblond haar en een baard. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk werkkledij (zwart-grijs-oranje) en werkschoenen. Aan Bram wordt gevraagd om contact op te nemen met zijn naasten om hen gerust te stellen. Verspreid op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde op 14-03-2022

X