Marcel en Mariette vieren hun Briljanten huwelijks verjaardag

Zaterdag was het eindelijk zo ver Marcel en D’Haeneken  konden hun Briljanten huwelijksverjaardag vieren met 1 jaar uitstel.

De familie verzamelden in de Oase te Merelbeke om hun ouders en grootouders in de bloemen te zetten.

Marcel en Mariette zijn gehuwd op  15 september 1956, en hebben twee kinderen een dochter Marina en een zoon Luc.  Ze hebben ook 4 kleinkinderen  Kenneth ,Mathias ,Paulien en Susan en drie achterkleinkinderen, Louise ,Marthe en Vikje. En er is nog een kleinkind opkomst.

Marcel is destijds als 14 jarige beginnen werken in de Selecta, hij hielp daar mee vuren maken. Daarna is hij bij Geeroms  (frigo’s )  gaan werken  om uiteindelijk tot het einde van zijn loopbaan te landen als vrachtwagenchauffeur  bij De watermaatschappij TMVW u allen nu  beter gekend als FARYS.

Ons D’Haeneken  is ook van haar 14 jaar gaan werken maar dan in de Sofaque  als schoenenmaakster ze heeft dat toen 10 jaar gedaan. Als de kinderen naar school gingen heeft ze nog  een tijdje thuis pantoffels  gemaakt voor de Mella, om daarna  nog poetsvrouw te worden bij dokter De Voldere in Bottelare .Tegelijkertijd was ze ook  nog een fantastische huismoeder en kon ze koken als de beste.