Neos Oosterzele organiseert interessante voordracht over Zorgvolmacht

Notaris Ivan Schaubroeck informeert

Op donderdag 7 april om 14 u komt notaris Ivan Schaubroeck in De Rots in Scheldewindeke een uiteenzetting geven over de Zorgvolmacht. Neos Oosterzele blijft uitpakken met leerrijke en interesante voordrachten. Door de vergrijzing en de stijging van de levensverwachting is de zorgvolmacht in de laatste jaren heel populair geworden. Notaris Ivan Schaubroeck geeft je een schat aan informatie over de ‘Zorgvolmacht’. Een zorgeloze oude dag, wensen we dat niet allemaal. Hoog tijd, om dieper in te gaan op de zorgvolmacht.

‘Wat gebeurt er als ik op een dag niet meer in staat ben om mijn vermogen zelf te beheren?’ Het is een vraag die vele mensen zich stellen wanneer ze een dagje ouder worden. ‘Wat houdt een zorgvolmacht in’. ‘Wat kan er in een zorgvolmacht staan?’ ‘Wat is het verschil tussen zorgvolmacht en bewindvoering?’ ‘Waarom is een zorgvolmacht nodig?’ ‘Wat kost een zorgvolmacht bij de notaris?’ ‘Kan een zorgvolmacht herroepen worden?’ En nog zoveel meer ! Je leest het, de voordracht over Zorgvolmacht is een echte aanrader.

Inschrijven kan door overschrijving van € 8 (leden) of € 12 (niet-leden) op het rekeningnummer BE13 2900 3121 6439 van NEOS Oosterzele vóór 31 maart  mét vermelding van naam en ‘Zorgvolmacht’. Meer info via Chris Cansse 0479 20 97 74 of chris.cansse@telenet.be.       mvdv, foto ddl