De Paashaas bezoekt Basisschool Hunnegem


Geraardsbergen. Wie vrijdag een op hol geslagen konijn zag lopen in Geraardsbergen, zal de paasklokken van Rome al tot hier hebben horen luiden. De kinderen van het vijfde en zesde leerjaar van Basisschool Hunnegem trokken de straat op met niemand minder dan P. Haas, op zoek naar gouden eieren. Onderweg moesten zij allerlei leuke opdrachtjes uitvoeren om zo alle letters te verzamelen om aan het einde de code te kunnen kraken!

‘We trokken letterlijk zelfs de Kunstacademie door, om zo naar de Markt te gaan en aan het oude gemeentehuis even halt te houden voor een groepsfoto. Van daaruit leidde de tocht naar de Maretak. Onderweg waren er echter jammer genoeg reeds enkele gouden eieren en letters van meneer P. Haas gestolen door vandalen. Deze kleine sabotage kon echter de pret niet bederven en de kinderen slaagden er toch in om de code “Lentefeest” te kraken waarna zij de schat vol chocolade paaseieren vonden’, getuigt één van de deelnemers.

De Paashaas bracht eerder op de dag al een hoogstpersoonlijk bezoekje aan de warmste school in het hart van Geraardsbergen en wist op elk kind zijn of haar snoet een brede glimlach te toveren. De kinderen kregen niet alleen chocolade paaseitjes van de Paashaas, maar kregen er ook nog een resem gekke fratsen van meneer konijn bovenop.

www.artiestenbureau-axion.be
www.axionkinderfeestjes.be