Geniet van voorjaarsbloei in Ettingebos

Wandel mee op zondag 10 april

Op zondag 10 april krijg je van Natuurpunt Oosterzele een unieke kans om mee te genieten van de voorjaarsbloeiers in het Ettingebos. De vroege soorten kleuren in de lente onze bossen. Nog voor de knoppen van de bomen openspringen, hebben de voorjaarsbloeiers de bosbodem al omgetoverd tot een kleurrijk schouwspel. Heb je zin om te genieten, iets op te steken over deze planten die zo uitzonderlijk vroeg bloeien? Dan is deze wandeling in het Ettingebos op zondag 10 april een absolute aanrader.
Je wordt verwacht aan stokerij Van Damme, Issegem 2 in Balegem om 14 u 30. Het einde van de wandeling is voorzien omstreeks 17 u. Een tip. In de lente kan het bos zeer vochtig zijn en daarom jammer genoeg zelden geschikt voor rol- en kinderwagens. Laarzen of stevig schoeisel zijn een goed idee. Deelnemen is gratis voor leden – Natuurpunt, niet – leden betalen 2 euro. (mvdv, foto’s ddl)