Paaseieren rapen in Landskouter

Kinderen gaan dolle pret beleven

Wil je op paaszaterdag 16 april je kinderen een leuke dag aanbieden, dan ben je vanaf 15 u van harte welkom in het Gemeenschapscentrum IJzeren Hekken, Rooberg 2 in Landskouter. De legendarische keizer carnaval van Oosterzele en champetter destijds van de befaamde Landskouterse Ploegfeesten Daniël De Bruycker en zijn enthousiast team pakken – na die vermaledijde coronaperiode van twee jaar – opnieuw uit met een heuse paashappening.
Er vallen voor de kinderen een massa paaseieren te rapen. Ze kunnen met de paashaas op zoek gaan naar paaseieren. De kinderen gaan dolle pret beleven op paaszaterdag. ‘Uiteraard zorgen we ook dit keer voor een natje, een droogje, lekkere pannenkoeken, en de nodige dorstlessers tegen democratische prijzen’. klinkt het enthousiast bij de initiatiefnemers.
Goed doel
De opbrengst gaat integraal naar een goed doel. ‘De bewoners van de WZC’s hebben zware tijden achter de rug. Ze verdienen het ook om eens lekker uit de bol te gaan. We willen hen een aangename tijd bezorgen en aangename animatie bezorgen. Ouders, kinderen, sympathisanten,… die voor corona de paaseierenraap eens meegemaakt hebben, weten als geen ander dat er aangenaam event wacht’, glimt Danïel De Brucker, die geruggensteund wordt door een sociaal bewogen team. Een hartverwarmend initiatief.
De organisatoren vragen wel om telefonisch of per mail in te schrijven via Daniël De Bruycker, 09 / 362 56 10, Wim De Vis, wim@de-vis.be, Marina Bovyn, 0496 / 34 86 24, marina.bovyn@hotmail.com.  (mvdv, foto’s ddl)