Wedstrijd met spaarkaarten tijdens markt in Zottegem

In het kader van de Maand van de Markt worden tijdens de dinsdagmarkten op 5 en 12 april in Zottegem spaarkaarten uitgedeeld bij aankoop van producten. Met volle spaarkaarten maak je kans op mooie prijzen geschonken door de Provincie Oost-Vlaanderen, waaronder een vakantiecheque, waardebon of streekproductenpakket. Bovendien schenkt de stad Zottegem aan nog vier andere winnaars een waardebon van 25 euro, te spenderen bij de Zottegemse handelaars.

“Het is de derde keer dat we deelnemen aan de Maand van de Markt, een initiatief van onder meer de provincie Oost-Vlaanderen. We willen hiermee onze wekelijkse dinsdagmarkt extra in de kijker zetten en de consument bewust maken van het aanbod en beleving op de markt. De markt blijft de locatie bij uitstek om verse en vooral lokale producten te vinden”, zegt schepen van Lokale Economie en Middenstand Brecht Cassiman (N-VA). “Drie stempels van drie verschillende marktkramers zijn voldoende om een volle spaarkaart te hebben. Deze volle spaarkaarten deponeren bezoekers dan aan een standje van de Dienst Economie, die op de dinsdagmarkt van 5 en 12 april staat. Volle spaarkaarten mogen tot en met 30 april ingediend worden. Dat kan zowel bij onze dienst Toerisme op de Markt, als aan het onthaal van het administratief centrum Sanitary in de Gustaaf Schockaertstraat.

Meer info 

www.marktenoostvlaanderen.be.