Cultuurhuizen van Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele en Merelbeke slaan de handen in elkaar voor een indrukwekkende circustheatervoorstelling van Circus Ronaldo

De regionale samenwerking tussen de vier cultuurhuizen uit Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele en Merelbeke neemt vele vormen aan. Waar ze in coronatijden samen het licht brandend houden en hoop levend houden bij publiek en spelers, slaan ze nu de handen in elkaar voor het organiseren van een indrukwekkende circustheatervoorstelling.

Het doel van de samenwerking is gezamenlijk een grote voorstelling aan te bieden op locatie. Zo waren eerder Circus Ronaldo met Fidelis Fortibus te gast op de site van Stokerij Van Damme in Balegem (Oosterzele), alsook Studio Orka met Inuk in Huis Van Het Kind  in Zottegem.

Het publiek wordt zo warm gemaakt voor een out-of-the-box voorstelling op een orginele plek.Dit jaar slaat Circus Ronaldo zijn tenten op op het domein bij het Kasteel van Egmont in Zottegem

Danny Ronaldo werd vijftig. Een gelauwerde clown die al meer dan veertig jaar op de planken staat of zoekend door het zaagsel van de piste woelt. Pepijn Ronaldo is éénentwintig en Danny’s tweede zoon, net afgestudeerd aan L’école internationale de théâtre Lassaad. Danny en Pepijn Ronaldo stappen nu samen de scène op. Twee clowns op zoek naar hun gelijkenis. Op zoek naar ieders eigenheid, naar wat hen scheidt en wat verbindt. En dat wordt een grappige, maar ook meeslepende en ontroerende zoektocht. Als je Circus Ronaldo eerder aan het werk zag, weet je dat ook deze voorstelling je van je sokken blaast. Wie hen nog niet zag: grijp je kans. Sono Io is circus, muziek, acrobatie; is energie en ook even een krop in je keel krijgen van zoveel schoons dat door vader en zoon samen getoond wordt.

De voorstellingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

Praktische info:

Tickets: € 16 (jongeren -26) – € 18
Donderdag 14/4 – 20u
Vrijdag 15/4 – 20u
Zaterdag 16/4 – 20u
Zondag 17/4 – 17u

Kasteel van Egmont, Heldenlaan 90, 9620 Zottegem
Tickets via:
CC Zoetegem – www.cczoetegem.beuitbalie@zottegem.be – 09 364 69 33
CC De Fabriek – https://webshopsintlievenshoutem.recreatex.be – 053 60 72 35
GC De Kluize – www.gcdekluize.bereservaties@oosterzele.be – 09 363 83 30
Cultuurhuis Merelbeke – www.cultuurhuis.merelbeke.be –  info@cultuurhuis.merelbeke.be – 09 210 35 80