©Forza Ninove - strooiweide

Komt er een nieuwe duurzame en respectvolle herdenkingszuil op de Ninoofse strooiweide

“Sinds geruime tijd is de infrastructuur rond de strooiweide problematisch.  De manier waarop alles erbij ligt, getuigt van weinig respect naar de nabestaanden toe. Er werd in het verleden op de gemeenteraad beloofd om hier werk van te maken. Doch het gaat van kwaad naar erger.  De geïmproviseerde herdenkingsplaat is werkelijk beneden alle peil. De aanblik is ronduit triest, en dit anno 2022.

Foto Forza Ninove – strooiweide

Ik zal dan ook voorstellen om dringend werk te maken voor een duurzame en respectvolle oplossing door bijvoorbeeld de installatie van een herdenkingszuil waarin de namen van de overleden kunnen gegraveerd worden.” Aldus Forza Ninove-fractieleider Guy D’haeseleer