15 jaar De Hoop Zottegem: sneukelzoektocht

Bij vzw De Hoop Zottegem is 2022 een feestjaar want deze kleinschalige, huiselijke voorziening die in en vanuit het dagcentrum alsook via begeleid werken en wooncoaching volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid, mag dit jaar reeds 15 kaarsjes uitblazen en uiteraard zal dit jubileum gevierd worden met een aantal gelegenheidsactiviteiten.

Zo zal De Hoop op vrijdag 22 april in een heus Survival-kamp omgetoverd zijn. Er wordt dan een leuke sneukelzoektocht georganiseerd en daarna zal ook de Kampbar open zijn. Voor die tocht (ongeveer 6 km lang en volledig rolstoeltoegankelijk) zal telkens in kleine groepjes vertrokken worden om het halfuur, vanaf 17 uur tot 19u30 (dus zes vertrekmomenten). Onderweg krijgen de deelnemers een aperitiefje, soep en braadworst aangeboden. Na afloop kan er nog gezellig nagepraat worden in de Kampbar. Ook niet-deelnemers aan de sneukelzoektocht zijn er welkom.

Deelname aan de sneukelzoektocht kost 10 euro en hiervoor kan men inschrijven tot vrijdag 15 april. Dit kan in het dagcentrum zelf aan de Zuster Angelalaan (in de nieuwe wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth), per e-mail naar dehoop@sezz.be, door middel van het bestelformulier op www.dehoopzottegem.be/sneukelzoektocht of telefonisch via 09 364 87 03 (ook voor meer inlichtingen). Er wordt ook gevraagd het deelnamegeld vooraf te betalen, via rekeningnr. BE24 7370 1429 7338.