Kunstroute Graaw (Nl)

Van 23 tot 24 april 2022 , deelname van kunstenaar Guido De Vos (Zottegem)

De kunstroute in Graauw maakt een doorstart op 23 en 24 april 2022, er  exposeren 54 kunstenaars op 23 adressen in het dorpje  Graauw en omgeving . Tijdens het weekeinde van de Kunstroute kan je van veel kunstdisciplines genieten en in contact komen met de makers. Van beelden tot keramiek, van bronzen sculpturen tot schilderijen, van mini huiskamertheater tot viltwerken, van fotografie tot tekeningen, van animatiefilm tot graffiti en van dichtkunst tot literatuur, van etsen tot zilverwerk.

Guido De Vos

Mijn deelname hieraan is  als een soort “ ode aan mijn grootvader (Joannes -Franciscus) Frans De Vos. Mijn werken ( 2 ) komen te staan naast de kerk, in de tuin van voormalige pastorij en huidige tuin van Mevr. Kisling. Het is in die kerk dat mijn grootvader destijds de mooie litho’s schilderde . De kerk is inmiddels ontwijd en normaliter niet voor het publiek toegankelijk . https://www.facebook.com/Graauwkunstroute