Minister-President Jan Jambon bezoekt musea Hunnegem


Geraardsbergen. Zondagvoormiddag 24 april bezocht Minister-President Jan Jambon (N-VA) de musea van Hunnegem. Naar aanleiding van de Erfgoeddag liet Jan Jambon liet zich meer dan een uur onderdompelen in het rijke verleden van de stad en de site Hunnegem in het bijzonder. Het bezoek werd ingeleid door burgemeester Guido De Padt (Open Vld). De rondleiding was goed voorbereid. De Minister-President maakte er ook kennis met het rijke schoolverleden van de site en de diversiteit aan musea. Op het einde van de rondleiding bezocht Jan Jambon ook de restanten van de V2 die in Ophasselt werden opgegraven. Hij kreeg ook een pet van de vereniging Wings of Memory (WOM) aangeboden, die hij met alle plezier opzette. Jan Jambon was onder de indruk van het aanbod van de site.

Julien Borremans