Copyright TVN

Where’s Mary 2: Mariaverschijningen in groot-Ninove!

Het was vorig jaar al ettelijke decennia geleden dat Maria nog eens waarlijk was verschenen in onze contreien. Maar het wachten werd in mei 2021 beloond, want Maria is wel 11 keer opgedoken in de parochie! Het werd een heuse speurtocht om haar te vinden, maar wie zocht, die vond… en kreeg ook nog een “Mariaal” cadeautje.

En hoezee! Uit goede bron hebben we vernomen dat ze ook dit jaar enkele keren zal verschijnen! Gedurende de hele meimaand zal er elke vrijdag om 19.45 u. stipt een Mariaverschijning plaatsvinden, ergens in groot-Ninove. Het is aan jullie om ze op te speuren! Via de Facebookpagina “Kerk in Ninove” alsook de Instagram “kerkinninove” zullen jullie telkens om 19.45 u. een foto te zien krijgen van waar Maria zich precies openbaart. Herken je de locatie? Ga dan als de bliksem daarheen en zorg dat je de eerste bent om deze heuglijke en vooral zeldzame wonderen te aanschouwen met eigen ogen! Misschien brengt ze zelfs opnieuw een geschenkje mee? Kom en zie!

Praktische informatie

Wanneer? Vanaf 6 mei, elke vrijdag om 19.45 u. stipt (een half uur lang).

Waar? Op een mystieke plek in één van onze dorpen!

Hoe? De verschijningen worden elke vrijdag om 19.45 u. stipt geopenbaard via www.facebook.com/kerkinninove of www.instagram.com/kerkinninove.

Wat? Je krijgt telkens een half uur om er naartoe te snellen! De eerste wint een prijs!