Zottegemnaars hekelen Knikkersteeg Collegium: krakkemikkig, rommel, wildplassers…

Buurtbewoners en bezoekers van het centrum van Zottegem hekelen de bedenkelijke staat van de zogenaamde Kinkkersteeg, de doorgang van het nieuwbouwproject Collegium naar de Heldenlaan.

“Een behoorlijk aantal nieuwe residenten in het ‘Collegium’ hebben er hun intrek genomen. Een meerwaarde voor het Zottegemse centrum: schitterende locatie, fraai gebouw, maar een rampzalige omgeving om het centrum (de Heldenlaan) te bereiken. Een krakkemikkig aangelegde doorgang, vezelplaten als decor, getooid met gevaarlijk loshangende TL-lampen, belachelijk aangelegd toegangspad bezaaid met een unieke variatie aan hondendrollen, omzoomd door restafval, steengruis, losgerukte hagen, allerhande plastieken rommel, afgedankte  bierblikjes, en fanatiek besprenkelde hoeken en kanten van uitbundige wildplassers.  Zucht… Behoorlijk ontgoochelend voor gefrustreerde, goedmenende Zottegemnaren.”

 

X