Gezellig samenzijn en wandeling ter nagedachtenis van Glenn


Appelterre. Op zaterdag 11 juni 2022 wordt er een gezellig samenzijn en wandeling in Appelterre georganiseerd ter nagedachtenis van Glenn. Glenn beroofde zich 2017 van het leven nadat hij slachtoffer werd van brutale pesterijen op sociale media.

‘Glenn was een hele lieve, attente jongen. Heel sociaal, heel levenslustig en altijd bereid om te helpen. Hij was sportief en wist heel goed wat hij wou. Hij deed het ook heel goed op school, hij volgende economie-wiskunde. Hij was 15 toen het gebeurd is’, geeft zijn moeder Sandra Spitaels nog mee.

Zijn moeder wil de herinnering aan Glenn levendig houden: ‘Samen gaan we de strijd aan tegen het onrecht dat Glenn is aangedaan. Het (cyber)pesten moet een halt toe geroepen worden.’ De opbrengst van de activiteiten is ten voordele van Awel, een organisatie voor jongeren.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen op het gratis nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Meer info over de organisatie van de activiteiten op zaterdag 11 juni vind je via deze link:
Walk for Glenn

Julien Borremans