Motorrijder (21) neergestoken na verkeersdiscussie in centrum Oudenaarde

Zondagnamiddag in het centrum Oudenaarde ontaardde een discussie tussen twee jongeren en een motorrijder in een steekpartij. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijk gewond.

De feiten speelden zich rond 14.30 uur af in de buurt van het kruispunt van de Nederstraat met de Kattestraat in Oudenaarde. Een van de twee minderjarige jongeren zou de motorrijder – volgens Het Nieuwsblad – een messteek in de hartstreek hebben toegebracht na een discussie naar aanleiding van het gevaarlijke rijgedrag van de wagen waarin de jongeren zich bevonden. Hij werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersagressie veroorzaakte veel tumult en werd ook gefilmd waardoor de daders snel geïdentificeerd konden worden. Het parket laat weten dat de vermoedelijke dader intussen werd gevat en dat het slachtoffer  inmiddels buiten levensgevaar is.

 

 

X