KSV Sottegem net geen kampioen… Supporters aan het woord

KSV Sottegem stond vrijwel het ganse seizoen aan kop van de rangschikking in tweede provinciale maar onze (terecht) fiere voetbalclub moest zaterdagavond het onderspit delven tegen de zebra’s van KVC De Toekomst Borsbeke (Herzele, lees meer via deze link) en zag zo de titel in rook opgaan. We laten vandaag met KSV Sottegem – Fanpage de hondstrouwe en zaterdag massaal aanwezige supporters van het Egmont Army aan het woord.

The day after, eventjes doorslikken toch… Felicitaties aan DT Borsbeke, kampioen met 73 punten, proficiat en ook merci voor de organisatie: de algemene ontvangst en de voorbehouden parking µ voor de supportersbussen werden ten zeerste geapprecieerd. En wij… ja, troosteloos op de tweede plaats na bijna een geheel seizoen aan de leiding, voetbal kan hard zijn. En hoe moeilijk het ook mag wezen (en zeker voor mezelf), laat ons toch al opnieuw vooruit kijken want er volgt al snel tweedezit. 12 ploegen morgen in de trommel, 3 (of 4) stijgers… Kwart-halve en finale met in de kwart 4 teams die zullen worden vrijgeloot, laat Dame Fortuna ons nu toch 1x gunstig gezind zijn dit seizoen…