Openingsweekend plantenatelier Bravoure De Buke Zottegem

Komend weekend is er het openingsweekend van Lenny’s Plantenatelier Bravoure op de Buke (nr. 152) in Zottegem.

Bravoure was eerder ondergebracht in Scheldewindeke waar de winkel een groot succes was. Nadat het huurcontract er werd opgezegd zocht de zaakvoerster een nieuwe locatie en kwam ze in Zottegem terecht. Je vindt er een groot aanbod aan bijzondere binnen- en buitenplanten. Zaakvoerster Lenny staat erom bekend je met kennis van zaken te helpen bij je keuze, democratische prijzen te hanteren en een uitstekende dienst na verkoop te bieden zodat je planten maximaal in uitstekende conditie blijven.

Het openingsweekend vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 mei. Telkens van 10 tot 18 uur.

Meer info over Lenny’s Plantenatelier Bravoure via deze link.